Skip links

Yoga Mobility kurs på Klatreverket

I samarbeid med Emijoly på Spiregården kan vi nå tilby dette kurset som gir deg økt bevegelighet og større muligheter for fremgang i klatreveggen. Mobilitet og mykhet i kroppen kan øves! Kurset passer for både erfarne og uerfarne med yoga.

Yogakurs over 10 ganger. PÅMELDING HER

Tirsdager kl 16.30 – 17.30 på Klatreverket, yogarommet.

Oppstart er tirsdag 8. februar.

Instruktør: Hilde Amundsen (bildet) fra Emijoly, Spiregården.

Hilde er en aktiv person som alltid har drevet med ulike former for trening. For 5-6 år siden oppdaget hun yoga og pilates, og ble bitt av basillen. I en stresset hverdag kjente hun hvor godt denne formen for trening var for både kropp og sinn. Hun lærte at det å lytte og være «koblet på» når en trener gjør en stor forskjell. Det å gi kjærlighet til de små musklene og fokusere mer på mobilitet har gjort henne mer gjennomtrent og skadefri.

Hun underviser i Pilates, Yin Yoga og Bodyart. I timene til Hilde er det fokus på en sterk kjerne og en fleksibelt kropp. «You are only as young as your spine is flexible» -Joseph Pilates-

Yoga Mobility:
I Yoga Mobility tar vi oss god tid til hver strekkøvelse, med hovedfokus på hofteledd, skuldre, håndledd og rygg. Vi ønsker å forlenge kroppen, og være tilstede i pust og bevegelse. Timen vil inneholde elementer fra Yoga, men også Pilates og bodyART, for å gi deg den ultimate mobilitetstimen.

Pris: 1200,- for ti ganger.

kr 800,- for deg med årskort på Klatreverket Kristiansand.

Ta med egen matte hvis du har.

Inngang til klatring er ikke inkludert i prisen, men dersom du ikke har årskort hos oss, spanderer vi EN gang med klatring før eller etter en yogatime. Gi beskjed i resepsjonen når du benytter denne ene gratisklatringen.