Skip links

Ditt første besøk

Ditt første besøk

Det er lett å prøve klatring for første gang. Du trenger ikke bestille plass på forhånd, det er bare å komme. Våre hyggelige ansatte hjelper deg i gang.

 

Autobelay

Vi har automatiske sikringsmaskiner (autobelay) som sikrer deg når du klatrer i høyden. Du kan starte på lave vegge på 8 – 10 meter, og kanskje prøve deg på vår høyeste vegg som er 17 meter etterhvert. Det er mange lette ruter slik at alle kan oppleve mestring.

Du får en kort innføring hvordan du tar på klatresele korrekt og innføring  i bruk av autobelay. Det tar bare 10 minutter, så er dere i gang!

 

Buldring

Buldring er klatring i lav høyde over en madrass. Du trenger ikke klatresele og sikring. Våre ansatte viser deg hvordan du kommer igang. Buldring passer både for voksne og barn. 

 

Klatring med tau

Du må ha sikringskort for å benytte vår tauklatreavdeling, enten topptaukort eller brattkort. Ta gjerne klatrekurs hos oss, Så åpner det seg en ny verden for deg. Info om kurs her

Ofte stilte spørsmål

Hva skal jeg ha på meg

Vanlig treningstøy er bra. Det er upraktisk med lange negler og ringer på fingrene.

Jeg skal bare følge barna/en venn, koster inngang uansett?

Nei, det koster ikke noe å bare være med. 

Kan alle klatre?

Ja vi har barn på 2 år og seniorer på 80 år som klatrer her. Det er en flott aktivitet og treningsform, der hele familien kan delta og ha det gøy sammen. Vi har paraklatring for mennesker for funksjonsnedsettelser – i samarbeid med klatreklubben. Vi tar ledsagerbevis. Klatreverket er et sted for alle!

Må man ha sikringskort eller ha gått på klatrekurs?

Nei, det trenger du ikke hvis du skal buldre eller benytte autobelay (selvsikringsmaskiner)

 

Er det treningsgrupper for barn på Klatreverket?

Ja vi har treningsgrupper  for barn fra 8 – 17 år. De fylles for opp hvert semester. Se info og påmelding her

Vil du stå på venteliste for å få plass til ditt barn, kan du sende mail til kontakt@klatreverketkrs.no

 

Kan vi ta med bedriften til Klatreverket og ha teambuilding?

ja,  les mer om det her: 

 

Kan vi ha bursdagsfeiring på klatreverket?

ja, les mer om det her

 

Selger dere klatreutstyr og klatretøy?

Ja vi har en fin butikk med alt du trenger til klatringen, vi har stort utvalg av klatresko for alle klatrere; store og små, ferske og eksperter. Vi har også en gjenbruksbutikk hvor du kan selge eller kjøpe pent brukte og trygge klaregeier.

 

Åpningstider finner du her

Priser finner du her

 

For de som lurer på hvem som står bak Klatreverket på Grim og litt av historikken:

Hvorfor er CKK en av eierne i Klatreverket?

Fordi  det var klubbens ide å bygge et nytt klatresenter. Klubben hadde vokst ut av Aquarama og begynte med planleggingen etter at et årsmøte i CKK stemte for å bygge et større klatresenter. i 2018 opprettet klubben selskapet som heter Kristiansand klatresenter AS (KRKS). Det brukte klubben 75 000 på.

Hvordan har klubben blitt den nest største eieren?

Først og fremst fordi klubben startet selskapet.  Klubben hadde 75 000 aksjer og bestemte at aksjene klubben startet med kostet 1 krone per stk. Aksjonærene som kom inn senere måtte betale kr 40 per aksje for å bli med. Da hadde klubben, via prosjektgruppa med flere, lagt ned hundrevis av dugnadstimer og klart å skaffe 2,9 mill av kommunen til å bygge buldreanlegg. Derfor mente de nye aksjonærene at det hang på greip at aksjene var verd 40 kroner per stk.

 

Eier Søgne klatreklubb aksjer i klatresenteret?

Nei. De eier bare 1/3 av buldreanlegget. For de var ikke med å etablere Kristiansand klatresenter. (Klatreverket på Grim)