Skip links

Kom og prøv klatring med barna

Det er bare å ta med seg ungene og komme for å prøve klatring. Dere trenger ingen forkunnskaper, vi hjelper dere igang! Vi har 12 selvsikringsmaskiner som gjør at alle kan prøve seg i de høye klatreveggene på en trygg måte. Dere leier klatreutstyr hos oss og vi gir dere en innføring. Vi har et eget barnerom som passer godt for de minst barna fra 3- 7 år. Vi har også masse buldring – klatring i lav høyde over en madrass. Her finner alle noen utfordringer. Barn under 14 år må komme i følge med foresatte.

Det er ikke nødvendig å booke plass, bare kom! Vi har gratis parkering. Velkommen.

Treningsgrupper og kurs for barn

Vi har treningsgrupper for barn med treninger en gang i uka. Vi har flinke, trygge instruktører som vil gi hver enkelt oppfølging på sitt nivå. Vi legger vekt på samhold og inkludering i gruppa.  Målet er at klatretreningen blir en god opplevelse med mestring og nye venner.

 

Tirsdager kl 17 – 18.15. 8 til 10 år. FULLT

Onsdager kl 17 – 18.15. 11-14 år. FULLT

Torsdager kl 17 – 18.15. 9-12 år. Få plasser, påmelding her

Det blir satt opp nye grupper til høsten, sett deg på interessliste her: kontakt@klatreverketkrs.no

Innhold i Klatretreninger for barn:
Buldring. Vi buldrer sammen og løser buldreproblemer
Klatring på autobelay og topptau.
Teknikk og bevegelsesglede.
Barn over 13 år lærer å sikre på topptau og led og kan ta sikringskort/brattkort.

Knøtteklatring på søndager, for de mellom 3 og 7 år.

Hver søndag kl 12-13.30 tar vi imot de minste klatrerne i barnerommet. Da er det en instruktør tilstede som hjelper barna med seler og sko. Det blir buldring, lek og klatring på autobelay. Voksne som følger barna kan hjelpe til eller bare heie.

Det koster bare inngang og eventuelt leie av utstyr for barna.  Det koster kr 100 for inngang for et barn og kr 80 for sele og sko. Dere kan bare komme, det er ikke nødvendig med forhåndsbooking.

Barnebursdag – eller voksenbursdag!

Vi gjør det veldig enkelt å feire bursdag på en gøy måte hos oss. Dere får inngang inkl utstyr, og instruksjon slik at barna kan klatre på Autobelay (selvsikring) og buldre på egenhånd. Innføringen tar ca 15 minutter.

Dere kan benytte vårt yoga- og eventrom til mat – som dere selv tar med. Det er fullt kjøkken der. Dere rydder opp etter dere og forlater rommet slik det var da dere kom.

Pris: kr 180 per barn, kr 230 for voksne HVIS de skal klatre. Voksne som bare følger barn betaler ikke.

Voksne eller studenter som vil invitere til klatrebursdag kan gjøre dette på samme måte. Se våre priser på hjemmesiden – for ulike rabatter til studenter eller klubbmedlemmer. De som har årskort trenger ikke å betale noe ekstra for å delta i en slik bursdag. Men du må booke tid dersom du vil bruke Yoga-rommet til matservering.

Tid: to timer

Bestill tid på mail i god tid: kontakt@klatreverketkrs.no

Tider som ofte er ledige for bursdager og grupper:

Mandag kl 16-18
Fredag kl 16 – 20
Lørdag kl 15-18
Søndag kl 16-20