Skip links

Kom og prøv klatring med barna

Det er bare å ta med seg ungene og komme for å prøve klatring. Dere trenger ingen forkunnskaper, vi hjelper dere igang! Vi har 12 selvsikringsmaskiner som gjør at alle kan prøve seg i de høye klatreveggene på en trygg måte. Dere leier klatreutstyr hos oss og vi gir dere en innføring. Vi har et eget barnerom som passer godt for de minst barna fra 3- 7 år. Vi har også masse buldring: klatring i lav høyde over en madrass. Her finner alle noen utfordringer. Barn under 14 år må komme i følge med foresatte.

Det er ikke nødvendig å booke plass, bare kom! Vi har gratis parkering. Velkommen.

Treningsgrupper og kurs for barn

Vi har treningsgrupper for barn med treninger en gang i uka. Vi har flinke, trygge instruktører som vil gi hver enkelt oppfølging på sitt nivå. Vi legger vekt på samhold og inkludering i gruppa.  Målet er at klatretreningen blir en god opplevelse med mestring og nye venner. Høstens klatregrupper:

Tirsdager kl 17 – 18   9 til 12 år. Oppstart 27. august

Onsdager kl 17 – 18   11 til 14 år. Oppstart 28. august

Torsdager kl 17 – 18   8 til 11 år. Oppstart 29. august

Påmelding

Innhold i Klatretreninger for barn:
Buldring. Vi buldrer sammen og løser buldreproblemer
Klatring på autobelay og topptau.
Teknikk og bevegelsesglede.
Barn over 13 år lærer å sikre på topptau og klatre på led og kan ta sikringskort/topptaukortkort.

Knøtteklatring på søndager, for de mellom 3 og 7 år.

Hver søndag kl 14-15.30 ønsker vi spesielt velkommen til de minste klatrerne på barnerommet!

Vi hjelper dere i gang og viser hvordan utstyret skal brukes. Her treffer barna andre barn, og og leker slik de helst vil selv med buldring, fri lek og klatring på autobelay.

Det koster bare inngang og eventuelt leie av utstyr for barna, dvs kr 115,- for inngang for et barn og kr 100 for sele og sko. Dere kan bare komme, det er ikke nødvendig med forhåndsbooking.

 

Barnebursdag – eller voksenbursdag!

Vi gjør det veldig enkelt å feire bursdag på en gøy måte hos oss. Dere får inngang inkl utstyr, og instruksjon slik at barna kan klatre på Autobelay (selvsikring) og buldre på egenhånd. Innføringen tar ca 15 minutter.

Dere kan benytte vårt yoga- og eventrom til mat – som dere selv tar med. Det er fullt kjøkken der. Dere rydder opp etter dere og forlater rommet slik det var da dere kom. Dersom dere ønsker at vi ordner alt med mat og drikke så send oss en forespørsel på mail kontakt@klatreverketkrs.no

Pris: kr 215,- per barn, kr 249 for voksne hvis de skal klatre. Voksne som bare følger barn betaler ikke.

Voksne eller studenter som vil invitere til klatrebursdag kan gjøre dette på samme måte. Se våre priser på hjemmesiden – for ulike rabatter til studenter eller klubbmedlemmer. De som har årskort trenger ikke å betale noe ekstra for å delta i en slik bursdag. Men du må booke tid dersom du vil bruke Yoga-rommet til matservering.

Tid: to timer

Bestill tid på mail i god tid: kontakt@klatreverketkrs.no

Tider som ofte er ledige for bursdager og grupper:

Mandag kl 16-21
Fredag kl 16 – 20
Lørdag kl 12-18
Søndag kl 16-20