Skip links

Klatreleir i sommer på Klatreverket

Klatreleir i sommerferien

For barn i 3.-7. klasse. Dette er sommerens store høydepunkt. I løpet av uka får barna gå på klatreskole og være med på aktiviteter som tauklatring, buldring, rappellering, slakk line, bading og tur i skogen. Klatringa foregår både utendørs og inne i klatresenteret.

Påmelding her

På klatrecamp fyller vi dagene med innendørs klatreskole og uteaktivitet der barna får sette nye ferdigheter ut i praksis. Vi får også tid til lek, moro og bading.

Opplegg og innhold

På klatreskole lærer barna om utstyret som brukes til klatring, kameratsjekk og åttetallsknute. Hver dag starter vi inne på klatresenteret, og der trener vi på klatring, buldring og nedfiring.

Vi har en dag med uteklatring og rappellering på en klippe i nærheten, og en dag med buldring i Baneheia. Hvis været er bra, klarer vi å legge inn litt bading.

Sikkerhet

Foreldrene må signere på egenerklæring på vegne av barn som klatrer hos oss. Dersom det ikke allerede er gjort kan du finne egenerklæringen her

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9UuShutFN2vbXjbI6iLNkQLuA6Orbjeg4gTmWlkjMfMetQA/viewform

Vi benytter flinke instruktører som er godkjent av Norges klatreforbund og lederen for leiren er voksen.

Allergier eller andre forhold som spiller inn på sikkerhet og trivsel for deltagere, må meldes inn på forhånd. mail: kontakt@klatreverketkrs.no

Tidspunkt og påmelding

Klatreleiren gjennomføres siste uke i sommerferien. Den varer fra mandag til fredag kl. 09.00 -15:00.

Datoer 2023

Uke 32: Mandag 7. august – fredag 11. august.

 

Klær og utstyr

Alt av nødvendig utstyr er inkludert i prisen. Klær som er lett å bevege seg i anbefales. Ha med klær for å være ute i all slags vær (klatretøy, regntøy og badetøy) – alle dager!

Mat og drikke

Det er høyt aktivitetsnivå, og vi har to matpauser hver dag. Alle må ha med egen drikkeflaske og EN matpakke. Måltid nummer to er inkludert og det lager vi sammen med barna, enten ute i det fri eller inne på kjøkkenet på Klatreverket.

Barna får en kul t-skjorte første dag på leiren.

Pris

Kr 3250.