Skip links

Sørlandsmesterskap i ledklatring

Lørdag 25.09 trommer vi sammen til en uformell konkurranse i ledklatring på Sørlandet. CKK og Klatreverket på Grim samarbeider om dette for å markere dagen for å ta idretten tilbake. Denne markeringen foregår på ulikt vis på ulike idrettsarenaer i Norge den 25. 09. Konkurransen er åpen for alle, og vi ønsker spesielt deltagere fra klatreklubbene på Sørlandet velkommen. Det er lenge siden vi har kunnet samles og nå gleder vi oss til å se dere! Dessuten vil vi gjerne varme opp til det skal arrangeres Norges Cup i led-klatring i på Klatreverket i Kristiansand den 30 – 31. oktober. Vi håper mange fra Sørlandet stiller i NC. Og i Sørlandsmesterskapet får du mulighet til å spisse konkurranseformen!

Sted: Klatreverket, Jørgen Moesgate 10, Kristiansand

Tid: 25.09 kl 10 – 16.00

Påmeldingslenke, meld deg på i riktig klasse her: 

 

Program: kl 10.00 – 14.45  Juniorer og voksne deltakere klatrer på led. Alle klasser har tilgang på de samme rutene og noterer seg de tre beste. Poengsummen fra de tre beste rutene avgjør om du kommer videre til finale. Vi har egne HMS-vakter i hallen som passer på at folk ikke klatrer (og faller) i veien for hverandre.

Barn under 13 år som vil delta kan klatre på topptau om de har med seg en sikrer. Det er 22 linjer for topptauklatring. Så vi har plass til mange barn denne dagen. Alle barn får premie!

kl 15.00 Finale: junior, dame og herre klatrer på samme nyskrudde finalerute. Den blir progressivt vanskeligere oppover, så alle som kommer til finalen skal kunne komme et stykke opp. Rutesetter av finalerute: Eivind Sangvik

Pris: Det koster kr 80,- for å delta i scorecardkonkurransen for junior (13-18 år), dame og herre – i tillegg til inngang til senteret, for de som ikke har årskort/klippekort. Se priser på klatreverketkrs.no og husk at klatreklubbene har rabatt på inngang.  Barn betaler ikke for å delta i topptaukonkurransen, bare for inngang til senteret.

Premier: 1 premie i herre og dame-klasse er et tau fra Mammut: Classic crag 60 m (verdi 1490,-) Junior klassen fra 13 år: et Black Diamond innendørs tau 35 meter, verdi 1199,-

Uttrekspremier: Alle kan vinne. Alle som deltar i ledkonkurransen blir med på trekning av fine premier: t-skjorter, kalkposer, kalk osv.

Alle barn får premie.

Påmeldingslenke kommer snart. Sett av dagen. Tips: om du ikke har hele dagen, men håper på finaleplass kan du komme kl 14 og gå tre harde ruter og kanskje stille i finalen kl 15. Hvis du tenker at du vil lede på firere og femmere og ikke ser at finaleplass er innen rekkevidde, kan du like gjerne starte kl 10 og henge rundt for å heie og spise is resten av dagen. Du blir uansett med i trekningen av fine premier og får med deg hele den herlige stemninga.