Skip links

Klatreverket på Grim fyller ett år!

Søndag 21. august er det ett år siden vi hadde offisiell åpning på Klatreverket. Det vil vi feire med gratis kake til alle som vil komme og klatre på søndag mellom kl 10 og 18. Vi slår til med gode tilbud i butikken denne søndagen. I tillegg kommer klatreklubbene i Kristiansand og Søgne til å være på Klatreverket for å treffe alle som tar turen innom og som vil vite litt mer om hva klatreklubbene driver med. 

Vi har mye å feire. Vi har fått et supert klatresenter hvor det er barne- og ungdomsklatregrupper i sving hver eneste ettermiddag. Vi har i samarbeid med Christianssand klatreklubb (CKK) gjennomført Norgescup både i led og i buldring. Vi har gjennomført mange kurs for både nybegynnere og for instruktører og klatretrenere. Vi har hatt mye besøk av folkehøyskoler, barnehager og skoleklasser. Vi har studentklatring hver mandag. Det er flere bedrifter som har etablert sine faste treninger hos oss. Vi har kjørt events for bedrifter og organisasjoner. Og sist men ikke minst, vi har folk som kommer hit en til fem ganger i uka og finner treningsglede, klatretrivsel og gode venner. Vi er så superglad for alt dette!

Så kom og feire dagen med oss på søndag, vi har åpent mellom kl 10 – 20 – men kom helst før kl 18 for å være sikker på at du får kake. Ta med deg en venn, en kollega eller nabo. Da blir vi ekstra glad.

Og du som vil fornye årskortet ditt bør gjøre det nå i august. Da får du klatreverkets kaffekopp med gratis kaffe ut året på kjøpet.