Skip links

Klatreleir i sommerferien

Dette er sommerens store høydepunkt! I løpet av uka får barna gå på klatreskole og være med på aktiviteter som tauklatring, buldring, rappellering, slakk line, bading og tur i skogen. Klatringa foregår både utendørs og inne i klatresenteret.

Påmelding for barn i alderen 8-10 år her.

Påmelding for barn i alderen 11-13 år her.

Opplegg og innhold

På klatreskole lærer barna om utstyret som brukes til klatring, kameratsjekk og åttetallsknute. Hver dag starter vi inne på klatresenteret, og der trener vi på klatring, buldring og nedfiring.

Vi har en dag med uteklatring og rappellering på en klippe i nærheten, og en dag med buldring i Baneheia. Hvis været er bra, klarer vi å legge inn litt bading.

Sikkerhet

Foreldrene må signere på egenerklæring på vegne av barn som klatrer hos oss. Dersom det ikke allerede er gjort kan du finne egenerklæringen her.

Vi benytter flinke instruktører som er godkjent av Norges klatreforbund og lederen for leiren er voksen.

Allergier eller andre forhold som spiller inn på sikkerhet og trivsel for deltagere, må meldes inn på forhånd på mail: kontakt@klatreverketkrs.no.

Tidspunkt og påmelding

Klatreleiren gjennomføres siste uke i sommerferien. Den varer fra mandag til fredag kl. 09.00 -15:00.

Datoer 2024

Uke 32: Mandag 5. august – fredag 9. august.

Klær og utstyr

Alt av nødvendig utstyr er inkludert i prisen. Klær som er lett å bevege seg i anbefales. Ha med klær for å være ute i all slags vær (klatretøy, regntøy og badetøy) – alle dager!

Mat og drikke

Det er høyt aktivitetsnivå, og vi har to matpauser hver dag. Alle må ha med egen drikkeflaske og EN matpakke. Måltid nummer to er inkludert og det lager vi sammen med barna, enten ute i det fri eller inne på kjøkkenet på Klatreverket.

Barna får en kul t-skjorte første dag på leiren.