Skip links

Kjøp årskort – få en måned på kjøpet

Dette tilbudet gikk ut 1. desember.

Men det er alltid lurt å ha årskort hos oss. Her får du noen gode grunner:

Hvis du har årskort, trener du mer. Du bør besøke oss 1 – 2 ganger per uke for at det skal lønne seg. Dermed blir du motivert til å benytte kortet. Og du tar turen selvom du bare har en time til trening.

Vi har 12 autobelayer så du kan ta en rask økt alene om du spontant får ledig tid.

Hos oss kan du trene både klatring, buldring, styrke og kondis og mobilitet. Vi er et komplett treningssenter. Du finner alt på ett sted.

Trene på morrakvisten eller på dagtid?  Vi åpner kl 8 på tirsdager og 7 på fredager. De andre ukedagene åpner vi kl 12.

Det er lett å ta buss eller sykle til Klatreverket på Grim. Men dersom du må ta bilen har vi faktisk gratis parkering.

Du får rabatt på mye av det som skjer på Klatreverket; for eksempel buldrejam, konkurranser, yogatimer (gratis eller halv pris) og events.

 

Både barn/student og medlemmer av klatreklubber på sørlandet har rause rabatter hos oss. Hvis du ikke er medlem av en klatreklubb bør du vurdere å melde deg inn. Det er flere fordeler med klubbmedlemskap enn billig årskort på Klatreverket! Klubbene har ofte medlemskvelder, sosiale arrangementer, turer og kurs både inne og ute. Du er i tillegg med på å støtte klubbene – som blant annet utvikler utendørsklatringen på sørlandet. Dessuten kan du bli en del av et hyggelig og inkluderende miljø i en klatreklubb.

Du kan kjøpe årskort på Klatreverket på nett eller i resepsjonen. Husk at dersom du kjøper rabattert årskort må du kunne fremvise medlemskap/studentbevis både for 2021 og 2022.

 

Så da er det vel ikke noe å lure på.