Skip links

Kjøp årskort – få en måned på kjøpet

Nå er utesesongen over og vi klatrere trekker innendørs. Da er det hyggelig å kunne gi et bra tilbud til deg som lurer på å kjøpe årskort hos oss. Du får en måned på kjøpet hvis du kjøper årskortet før 1. desember. Fra i dag, mandag 8. november er alle typer årskort satt med 13 måneders løpetid fra kjøpsdato. Sjekk prisoversikten her på nettsida og se om du i tillegg har mulighet for å benytte en av våre gode rabatter på årskort. Både barn/student og medlemmer av klatreklubber på sørlandet har rause rabatter hos oss. Hvis du ikke er medlem av en klatreklubb bør du vurdere å melde deg inn. Det er flere fordeler med klubbmedlemskap enn billig årskort på Klatreverket! Klubbene har ofte medlemskvelder, sosiale arrangementer, turer og kurs både inne og ute. Du er i tillegg med på å støtte klubbene – som blant annet utvikler utendørsklatringen på sørlandet. Dessuten kan du bli en del av et hyggelig og inkluderende miljø i en klatreklubb.

Du kan kjøpe årskort på Klatreverket på nett eller i resepsjonen. Husk at dersom du kjøper rabattert årskort må du kunne fremvise medlemskap/studentbevis både for 2021 og 2022.

Husk at et årskort hos oss gir deg tilgang både til klatring, buldring OG styrketrening og popup yoga. Du får også rabatt på mye av det som skjer på Klatreverket; for eksempel buldrejam, konkurranser og events.

Så da er det vel ikke noe å lure på.

Leave a comment