Skip links

Høydeskrekkuka

Bli med på gratis workshops og lær å takle høydeskrekken!

Høydeskrekk er lurt. Uten den frykten ville vi mennesker ha gjort mye farlig. Men hvis høydeskrekken hindrer deg i å ha det gøy i klatreveggen er det jo litt dumt. Den gode nyheten er at høydeskrekk kan overvinnes. Bli med på en eller flere av våre workshops i høydeskrekkuka. Da kommer du i gang med å overvinne høydeskrekken. Å kvitte seg med den tar selvsagt mer tid en en time eller to. 

Mandag 15. april kl 18- 19: For deg med svært sterk høydeskrekk: Vi venner oss til autobelayklatring (klatring i høyden med en selvsikringsmaskin) Du får noen verktøy for å trene på å overvinne skrekken. Møt opp i resepsjonen kl 18. Det koster bare inngang og utstyr – hvis du ikke har sele og sko selv.

Tirsdag 16. april kl 18 – 19: For deg med moderat høydeskrekk. Vi øver på å takle høyden på autobelay OG på topptau. Det er en fordel om du har sikringskort, men ikke en forutsetning. Møt opp i resepsjonen kl 18. Det koster bare inngang og utstyr – hvis du ikke har sele, sko og brems selv.

Onsdag 17. april: Tren opp psyken på led. For deg som ikke tør å falle på led. Du lærer fine metoder for å bli tøffere når du klatrer på led. Du må ha brattkort for å bli med på denne workshopen. Møt opp i resepsjonen kl 18. Det koster bare inngang og utstyr – hvis du ikke har sele og sko, brems og tau selv.

Torsdag 18. april: Lær å falle i buldring. Trekker du deg fra å toppe bulderet fordi du er redd for å falle? Bli med på denne økta, hvor vi øver på trygge fall på madrassen. Møt opp i resepsjonen kl 18. Det koster bare inngang og utstyr – hvis du ikke har sko selv.

Mer informasjon og trykk delta her.
Lurer du på noe? send SMS til Ingunn 93003510