Skip links

Buldrejam 20.11 kl 17-20

Christer Raugland tar med seg to fra sitt fantastiske rutesetterteam på Klatreverket i Oslo og kommer til Grim for å skru fete buldre til jam. Det blir 21 buldre og fine premier. Vi kan røpe at en crashpad fra Ocun er en av premiene. Det blir også uttrekspremier, så alle kan vinne! Det foregår etter scorecard-prinsippet: du melder deg på i den klassen der du tror at du kan gå endel av buldrene, men at du ikke kommer til å gå alle. Klasse orange/grønn går buldre med orange og grønn teip. Som gjerne er buldre på grad 4 -5+. Klasse blå/gul har gradering mellom 6A og 6C og klasse rød/sort ligger på 6C+ til 7B. Det settes også opp sone-markering slik at det kan bli poeng å hente ved å gå noen få flytt på harde buldre.

 

Det blir en klasse for barn på hvite/orange buldre i barnerom og på langveggen i 2. etasje. Av sikkerhetshensyn skal det ikke være barn under 10 år på de  buldreområdene hvor det klatrer (og faller) store sterke buldrere.

Pris: Scorecard kr 100,- de som har årskort betaler kun scorecard, de øvrige bruker et klipp på klippekortet eller betaler dropin. Se priser på dropin nederst på siden  her. Eller benytt anledningen til å kjøpe årskort ! Da får du en måned ekstra på kjøpet. Det ligger snart et arrangement på Facebook hvor du kan melde din interesse/ si at du skal delta. Ingen annen påmelding. Velkommen!