Skip links

Årskort med månedlig trekk

Vi tilbyr nå årskort med månedlig trekk. Scan QR-koden på bildet. Dersom du har rett til rabatt så velger du det som passer under Alternativer. Årskort med studentrabatt  forutsetter at du kan fremvise gyldig studentbevis. Årskort med rabatt for CKK- og SKKmedlemmer forutsetter at du kan fremvise gyldig medlemskap i en av klatreklubbene. Du betaler enkelt og greit via Vipps.

Du får en QR-kode som du scanner hos oss ved inngang. Dette blir et abonnement uten binding. Det betyr at du kan avslutte når som helst. Dermed vil dette medlemskapet fungere som månedskort eller halvårskort – det bestemmer du. Vilkårene for dette abonnementet fremkommer  ved bestilling.

Prisene:

Voksen pr måned kr 650,-

Student/barn pr måned kr 546,-

CKK/SKK-medlem voksen pr måned kr 510,-

CKK/SKK-medlem Student/barn pr måned kr 460,-

Legg merke til at vi kjører på med svært gode priser for barn, unge og studenter og medlemmer av CKK/SKK. Fortell om dette til en venn og få med deg flere som kan bli hekta på klatring!

Andre klubber, forreninger og bedrifter med avtale hos oss, kan ikke benytte den samme rabatten som de får ved annen inngang/vanlig årskort på dette vippsproduktet. Rabatten deres kan kun benyttes ved kjøp av inngang/klippekort/årskort i resepsjonen.