Skip links

NYHET! Klippekort med 25 klipp

Nå kan du kjøpe klippekort med 25 klipp! Det koster 2300 ,- Det betyr at inngang koster deg bare kr 92 pr gang. Om du kjøper dette kortet i løpet av mai får du KAFFEAVTALEN på kjøpet (Verdi kr 350,-)

Om du er CKK/SKK-medlem eller student får du som alltid god rabatt hos oss og dermed gir vi 20% rabatt på dette 25-klippskortet. Da koster kortet kr 1840,-

KAFFEAVTALEN gir deg gratis filterkaffe på Klatreverket på Grim-  eller te – i den fine Klatreverketkoppen. Koppen er laget av 75% resirkulert plast. Lokket kan byttes ut med en ny farge neste år om du ønsker å fornye kaffeavtalen da. Vær med på å redusere bruk av engangskopper.

Vi tilbyr også  årskort med månedlig trekk. Scan QR-koden på bildet under. Dersom du har rett til rabatt så velger du det som passer under Alternativer. Årskort med studentrabatt  forutsetter at du kan fremvise gyldig studentbevis. Årskort med rabatt for CKK- og SKKmedlemmer forutsetter at du kan fremvise gyldig medlemskap i en av klatreklubbene. Du betaler enkelt og greit via Vipps.

Du får en QR-kode som du scanner hos oss ved inngang. Dette blir et abonnement uten binding. Det betyr at du kan avslutte når som helst. Dermed vil dette medlemskapet fungere som månedskort eller halvårskort – det bestemmer du. Vilkårene for dette abonnementet fremkommer  ved bestilling.

Prisene:

Voksen pr måned kr 650,-

Student/barn pr måned kr 546,-

CKK/SKK-medlem voksen pr måned kr 510,-

CKK/SKK-medlem Student/barn pr måned kr 460,-

 

Leave a comment