Skip links

Åpen dag for barn og unge

Lørdag 6. november kl 11- 16: Det ble en fantastisk dag med 227 barn inne på Klatreverket for å prøve klatring. De fleste hadde aldri prøvd før. Masse flinke instruktører fra CKK passet på at det ble en trygg og god opplevelse.

Dette var opplegget:

Åpen dag på Klatreverket på Grim. Gratis inngang og utstyr for barn og unge mellom 3 og 18 år.

Spesielt velkommen til dere som ikke har prøvd klatring før. Voksne som følger barna kommer gratis inn. Klatreklubben CKK og Klatreverket ønsker å gi barn og unge en introduksjon til klatring som aktivitet. Det blir mange instruktører fra CKK på Klatreverket denne dagen, som vil hjelpe barna med å prøve klatring. Klatring er veldig sosialt og miljøet er inkluderende. Det passer også svært godt for ungdom som liker å utfordre seg selv og oppleve mestring og finne et fint miljø. Det finnes også klatreklubber i Mandal, Søgne, Grimstad/Arendal og Lillesand.

Klatreverket er et nytt klatresenter der universell utforming er ivaretatt. CKK er en aktiv klatreklubb med ca. 450 medlemmer. Klubben er 30 år i år og driver aktivitet for alle aldersgrupper. CKK er sertifisert som idrettsklubb og RENT IL.

Arrangementet er støttet av Agder Fylkeskommune.

 

Praktisk info om Åpen dag:

Det er gratis parkering for Klatreverkets gjester. Dersom denne plassen er full, finnes det parkering med betalingsautomat rett i nærheten. Vi oppfordrer folk som bor i nærheten til å gå, sykle eller ta bussen. Det er ikke langt å gå fra busstoppet. Klatrehallen har stor kapasitet, og vi håper å kunne ta imot alle som vil komme denne dagen. Dersom du pleier å klatre her til vanlig er det nok lurt å komme en annen dag, eller komme mellom kl 16 og 18.:-)

Instruktørene fra CKK har på seg røde t-skjorter og vil være godt synlige i lokalet.

Du kan kjøpe kaffe, brus og is og klubben sørger for litt boller og saft til barna.

Barn under 13 år må ha med seg noen voksne.