Skip links

Buldrejam 11. mars. Meld deg på!

Velkommen til buldrejam på Klatreverket Kristiansand den 11. mars kl 18!

Scorecard (påmelding) koster kr 100,-. Vi på Klatreverket er rystet over krigen som raser i Ukraina og vil gi halve beløpet fra alle scorecards til flyktninger fra Ukraina. Vi sender pengene til Røde Kors sitt nødhjelpsarbeid i Ukraina. Les mer om Røde Kors sin innsats HER.

Vi får besøk av rutesetteren Helena Aleman Sobrino, som skal sørge for gøye og utfordrende buldre i alle nivåer. Til vanlig er hun ansatt som rutesetter på Oslo Klatresenter. Rutene vil bli skrudd for voksne, men ungdom over 13 år er velkommen til å delta på Buldrejam. Afterclimb fra kl 20.30 er for voksne over 18 år.

Det vil bli trukket vinnere av blant annet crashpad fra OCUN og et par La Sportiva Solution klatresko. I tillegg til masse fine uttrekkspremier! Vi har tre klasser: dame, herre og ferskingklasse. Ferskinger som har klatret i mindre enn ett år vi dermed kunne vinne sin klasse og få flott premie. Det blir i tillegg masse uttrekkspremier fra La Sportiva og Ocun.

Påmelding:

Har du klippekort/årskort kan du registrere dette i resepsjonen når du kommer, og bare kjøpe scorecard her i nettbutikken. Kjøp HER

Fra klokka 20:30 vil det bli Afterclimb, der vi skal servere mat og drikke og inviterer til en sosial og hyggelig kveld. Le’s Kitchen kommer med deilig asiatisk mat! Du kan velge mellom vegetar eller kylling.

Vegetar: Stekt ris med egg og grønnsaker

Kylling: «Red Curry», thai-inspirert karri med kylling, grønnsaker og ris. 

Hvis du ønsker å bestille mat, velger du det du ønsker samtidig som du kjøper scorecard/inngang