Skip links

Seniorklatring på tirsdager kl 10.

Nyhet! Vi starter opp med Seniorklatring hver tirsdag kl 10 – 12.30 på Klatreverket. Dette passer både for deg som har klatret et helt liv og for deg som tenker at du vil finne en måte å holde deg sterk og frisk, selvom du ikke er helt ung lengre. 

Klatring er en super form for styrketrening. Du bruker hele kroppen, du utfordres på fysikk, balanse, koordinasjon –  og psyke. Det er også veldig sosialt og moro. Når du klatrer tenker du ikke på at du trener, du har bare fokus på å klare neste bevegelse. Husk at du også har tilgang på våre treningsarealer som gir mulighet for komplett styrketrening. Vi har også vår PT Ingrid tilgjengelig hos oss. Hun kan sette opp et tilpasset treningsprogram for deg, som forebygger skader og tar hensyn til plager og vondter.

Velkommen på seniorklatring på tirsdager kl 10. Dersom du er ukjent med klatring hjelper vi deg i gang. Det koster bare inngang – og evt leie av klatreutstyr. Instruksjon og hjelp får du på kjøpet. Det blir kaffe og en god prat etter klatringen. Det er ingen nedre eller øvre aldersgrense på Seniorklatringen. (Hvis du er litt ung til å være senior, men har fri på formiddagen, er du selvsagt velkommen).